Så inreder du vackert med gamla ting

Det är inte så ofta jag tar inredningsuppdrag längre. Jag hinner helt enkelt inte. Men ibland dyker det upp sådant som jag har svårt att motstå fast tiden är knapp. Uppdraget jag fick från Öppet hus för ett tag sedan var ett sådant. Uppdraget var att skapa en vacker vägg från skratch, använda färg och gärna blanda både nya och gamla saker. Så här blev resultatet. Vad tycks? 


Soffan är privat, byrån kommer från Erikshjälpen, kuddar från EM, krukor från Plantagen, lampa från Globen lighting, klocka från EM, ramar och speglar från Läkarmissionen. Fotograf: Angelica Söderberg.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Vardagsrum och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Så inreder du vackert med gamla ting

  1. Sofia Brinkeborn skriver:

    hej,
    fick tips av en kompis att du kanske var intresserad av 70-tals inredning. Har precis köpt ett hus som var helrenoverat 1970 med garderobsdörrar, köksluckor, innerdörrar, dubbeldörrar i glas, fina knoppar osv. Vi säljer inredningen för bud om du är intresserad. Maila mig så skickar jag bilder i sådana fall.
    Mvh
    Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *