Omklädd köksstege

Jag älskar när ni läsare hör av er till mig! För en tid sedan fick jag mejl från Lena som ville ha tips på hur hon skulle göra när hon klädde om sin gamla köksstege. Jag gav några små råd från när jag renoverade min och häromdagen skickade hon en bild på det färdiga resultatet. Se så fin den blev! 

Lena använde vaxdukstyg istället för laminerat tyg som jag använde och det verkar ju funka minst lika bra. 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Pyssel och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Omklädd köksstege

 1. Henrik skriver:

  Hej!
  Vilket vaxtyg är detta? Har precis en sån pall och tänkte härma.
  Henrik

  • retromania skriver:

   Hej Henrik, jag har helt missat ditt meddelande. Jag har laminerat de tyger som jag använt till mina pallar. Det har funkat jättebra! Lycka till med din renovering och skicka gärna bild på det färdiga resultatet! Bästa, Helén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *