Hemma hos Retromania

Häromdagen hade jag trevligt hembesök av reportern Katarina Sjöstedt från Direktpress som gör lokaltidningarna runt om i Stockholm. Hon höll på att jobba med sommarnumret och behövde lite loppistips och vände sig därför till mig. 

Det blev plåtning i mitt vardagsrum och jag fick babbla om loppisar och retroprylar i flera timmar – mycket trevligt!

Jag tror att sommartidningen skulle ligga ute i tidningsställen under hela juli, när den ordinarie tidningen har uppehåll. Så man får hålla sig till tåls ett tag men det blir spännande att se hur både text och bilder blir. 


Fräscha blommor på bordet dagen till ära. Tulpaner var det enda som fanns i lokala butiken och det blir ju lite knasigt i sommarnumret, men man taget vad man haver som Kajsa Varg sa. 


Gladstrumpbyxorna åkte såklart på när det var dags för fotosession! 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Hemma hos oss och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hemma hos Retromania

 1. Kerstin Hagman skriver:

  Hej!
  Kanske har jag kommit rätt?
  Var kan jag få tag på GAMLA marimekkobomullströjor / randiga ?
  Gul / grå eller lavendel (rosa.lila) grå ? Storlek XL el. XXl
  Jag söker också en stor lång T shirt i cerise bakgrund mörkblå små, små prickar i ovaler.
  Jag söker också en t shirt cerise med lussekattsmönster….

  Med de vänligaste hälsningar
  Kerstin

  • retromania skriver:

   Hej Kerstin,
   jag brukar köpa gamla Marimekkotröjor på loppis när jag åker till Helsingfors, men är det specifika tröjor du är ute efter är det nog bästa att hålla utkik på Tradera. Hoppas att du hittar vad du söker!
   Bästa hälsningar
   Helén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *