Konstgjorda fjädrar i riset

Tiden rusar, och nu är det dags att pynta påskriset igen. Jag är så glad att allt färre tycks köpa riktiga fjädrar från plågade djur och istället satsar på konstfjädrar. Fortfarande är de konstgjorda fjädrarna inte helt enkla att hitta dock, men jag hörde att Coop säljer i år, vilket är jättebra!

Själv återanvänder jag mina vackra fjädrar som jag fått ifrån Björs gård och B & B (Här har jag berättat mer om dem). De är visserligen äkta men kommer från glada fåglar som levt ett härligt liv och slaktats värdigt och humant. Men i år tror jag att jag ska slå till även på en risbukett med ulltoffsar. Det är så enkelt och väldigt, väldigt fint. Kolla bara in den här bilden från Slöjd håller, som drivs av Sveriges hemslöjdskonsulenter. Är det inte underbart fint? Perfekt pyssel att göra tillsammans med barnen också.

Bild: Slöjd håller

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Påsk och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *