Påskpynta med secondhandfynd

I år tänker jag vägra både onyttigt påskgodis och fjädrar från plågade fåglar och lägga pengarna på något bestående som gör mig glad istället. Någon av de här fem secondhandfynden kanske?

Varför inte pimpa upp påskhemmet med en bild på Marilyn Monroe av Andy Warhol. Auktionen klubbas 2/4 och utropspriset är på 2 000 kronor.

Unna dig en pastillstol av Eero Aarnios från 1962, istället för ett påskägg. Finns på Bukowskis, utropspris 500-700 euro. Auktionen löper ut den 11/4.

Varför inte satsa på ett fint bord att ställa skålarna utan påskgodis på? Det här känns hur modernt som helst men formgavs av Alvar Aalto redan 1932. Auktionen på Bukowskis löper ut den 10/4 och har ett utropspris på 800-1000 euro.

Vad sägs om de här fina glaslamporna från Luxus i påskpresent? Auktionen  på Bukowskis löper ut den 9/4 och utropspriset är på 1500 kronor.

Finare än påskris på bordet blir den här flaskan av Otto Breuer för Holmegaard. Auktionen på Lauritz löper ut den 4/4 och utropspriset är på cirka 1500 kronor.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Auktion och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *