Begagnade klappar

För första gången har jag börjat med julklappsinköpen i tid i år. Och jag har redan hittat fler jättefina grejer. Allt på andrahandsmarknaden. För det kommer väl inte som någon nyhet för någon att jag förespråkar begagnat? Och faktiskt även till julklappar. Tyvärr tror jag fortfarande att jag är ganska ensam om att handla begagnat till jul. Men varför egentligen? En julklapp behöver ju inte vara mindre värd bara för att den inte är ny, eller hur? Även om det låter hur klyschigt som helst så är det ju faktiskt tanken som räknas. Jag tror verkligen att ALLA, barn som vuxna, föredrar att få personliga klappar där avsändaren verkligen tänkt till, valt med hjärtat och bemödat sig att hitta något som passar istället för att bara ha plockat från en butikshylla. Om jag får önska mig en enda sak i julklapp så är det att fler väljer begagnat i jul, för både miljöns och plånbokens skull. Det kommer att kännas gott i hjärtat hos både dig och mottagaren, jag lovar!

ulrica-hydman-vallien

Den här fina tavlan av Urica Hydman Vallien köpte jag i en lokal köp- och säljgrupp på Facebook för ynka 200 kronor. Den ska min mamma få i julklapp, hon kommer bli så glad! Hon älskar Ulrica Hydman Vallien – och dessutom är vi visst släkt på långt håll.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Jul och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *