Venedig 

Venedig är mitt paradis på jorden. Tills för några år sedan hade jag aldrig varit här, men så skaffade en nära släkting en lägenhet på denna ljuvliga plats och i och med det upptäckte jag den. Eftersom jag jobbat intensivt med Dagnys bok hela sommaren så uteblev min sommarsemester helt i år och därför unnade jag mig en liten weekendresa till paradiset nu istället. 

Jag har inte direkt rest själv tidigare, men efter den här resan tror jag att det kommer bli fler gånger. Det är ljuvligt att resa på egen hand! Du kan gå upp och gå och lägga dig när helst du känner för det, gå precis dit du vill och göra exakt vad du har lust med. Du kan äta glass till lunch om du vill och ta en skål chips och en Bellini till middag. Och tiden däremellan kan du ägna åt eftertanke och reflektion som är så viktigt. Idag har jag reflekterat över att de nya yogabyxorna jag köpt har exakt samma färg som färgen på nackellacket på mina tår. Exakt på pricken alltså. Imorgon tänker jag reflektera över om jag passar i den färgen. 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Resa och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *