Jag är tillbaka!

Nu har slutligen boken om Dagny Carlsson, den 104-åriga bloggerskan, gått i tryck. Om lite drygt en månad, i början av november, kommer den att gå att köpa! Jag återkommer med länk där ni kan beställa den.

Det har varit fantastiskt roligt att jobba fram boken med Dagny, och minst lika roligt ska det bli att se hur den kommer att tas emot. Men jag ser också fram emot att få lite mer tid till andra projekt som fått stå åt sidan ett tag och framförallt har jag längtat efter att blogga! Men nu är vi alltså på gång igen och jag hoppas att några av mina gamla läsare kan hitta tillbaka.

Något jag inte gjort uppehåll med under tiden jag jobbat med boken är att gå på loppis och den som följer mig på Instagram och Facebook har kunnat se en del av mina fynd, men för er andra kommer här en snabb genomgång av sommarens bästa köp.

 Fyra finfina Fanett från Edsbyverken blev mina för 150 kronor. Jag har redan några Fanett på landet men nu kan jag ha riktigt många gäster.

Jag hittade också en Grythyttangrupp till salu på Facebook. Jag har länge gått och drömt om en men inte tyckt mig ha råd. När den här såldes för tvåtusen slog jag till direkt. Dessutom såldes den av världens trevligaste tjej. Vi kom så bra överens att vi blev kompisar på Facebook och planerar att ta en fika någon dag.

Verner Pantons underbara Heart chair har jag drömt om sedan 1997, då min bror och svägerska satte sig i en på sitt bröllopskort. I sommar dök den här upp på Blocket för ungefär hälften av vad den borde kosta. Jag ringde som nummer två, men av någon outgrundlig anledning drog sig köpare nummer ett ur så jag fick köpa den! Jag måste fortfarande nypa mig i armen varje gång jag går förbi den.
Det var några av mina sommarfynd. Fler visar jag en annan dag. För nu är vi ju igång igen, härligt!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Loppis, Loppisfynd och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *