Bloggpaus

Jag kommer ta en lite paus från bloggen ett tag nu. Jag har nämligen fått äran att skriva en bok med den fantastiska, 104-åriga bloggaren Dagny Carlsson. Och eftersom dygnet bara har 24 timmar så får Retromania stå åt sidan en stund. Men tanken är att det bara ska bli någon månad elled två, sedan räknar jag med att hinna med både bloggen och Dagny igen.  Under tiden är ni välkomna att hänga med mig på Instagram eller Facebook där jag håller er ständigt uppdaterade om gamla och nya loppisfynd och kanske lite om hur bokarbetet fortskrider. Vi hörs och ses!

Min nya jobbarkompis Dagny och jag håller på att skriva en bok. 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bloggpaus

  1. FRÖKENTV skriver:

    spännande med boken 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *