Maralunga i ny kostym

Har jag sagt att min man har världens handabetsskills? Nja, kanske inte när det kommer till stickning, virkning och knyppling men sömnad (och sömn också faktiskt) är han helt oslagbar!

Häromkvällen plockade han fram symaskinen och på ett par timmar (!) sydde han en helt ny klädsel till vår bajsbruna Maralunga! Gissa om kidsen blev överlyckliga (ni kan läsa HÄR om vad de tyckte om den förut)!

Och jag, jag blev så så imponerad och stolt att jag råkade lova honom att jag aldrig mer skulle köpa någon mer soffa. Men jag hoppas att han inte tog mig på orden för det löftet kommer jag förstås inte kunna hålla. Men ett tag , ett bra tag, kommer jag vilja ha kvar den här soffan och soffhörnan precis som den är!

Maralunga

Vår fina Maralunga av Magistretti blev ännu finare i sin nya klädsel. Här tillsammans med Panton-stolarna som maken också sytt ny klädsel till och vår magnifika Nyström-lampa.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Designklassiker och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *