Värderingshjälp

Jag blir så himla glad när ni läsare hör av er till mig. Av någon anledning är det väldigt sällan ni kommenterar direkt i bloggen (finns det någon som kan berätta varför?) men desto oftare får jag mejl. Och jag blir lika glad för båda. Fördelen med att kommentera på bloggen är att ni då kan ta del av varandras frågor och funderingar och hjälpa varandra med tips och idéer.

Jag får ofta olika typer av värderingsfrågor eller önskemål om att jag ska hjälpa er med att identifiera en möbel. Jag är ingen antikmästare dock utan går ofta bet på alltför kluriga frågor. Som idag när jag fick ett mejl av Susanne som vill ha hjälp att identifiera och värdera sin byrå.  Därför lägger jag ut frågan direkt här i bloggen så kanske någon av er vet vad det är för en fin björkbyrå Susanne har där hemma. Jag tvivlar på att det är en Ikeamöbel, men inte heller någon alltför exklusiv pjäs, men kanske är det någon annan som med bestämdhet vet? Jag håller tummarna för att vi tillsammans ska kunna knäcka Susannes gåta.

Självklart får ni gärna fortsätta höra av er till mig med värderingsfrågor, men ett hett tips  jag brukar ge till alla som behöver hjälp att värdera gamla möbler är att vända sig till auktionshus som erbjuder värderingstjänster. Ett exempel är Barnebys där du kan få din möbel/pryl värderad av flera auktionshus samtidigt.

Hej Helen!

Jag har en ca 30 år gammal byrå som varit i min ägo lika länge. Tyvärr minns jag inte var jag köpt den eller vad den heter så därför undrar jag om du vet om detta är en möbel från Ikea ?
I annat fall kanske du har tips på vart jag ska vända mig för att veta om denna har nåt värde ?
Bifogar bild
Tackar på förhand
Med vänlig hälsning Susanne

Byrå

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Fråga Helén och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *