Tillbaka till Eden

Är du en av alla de retronördar som gillar Sigrid Richters 60-talssevis Eden? I så fall kommer du säkert bli lycklig över att höra att den populära dekoren kommer återuppstå i vår! I en tävling uppmanade Rörstrand deltagare att rösta fram den, av tolv populära retrodekorer, som skulle få chans att återlanseras. Över 800 personer deltog och Eden vann.

Servisen kommer att tillverkas i fältspat och finnas i sju delar. Den får  visserligen en modernare form än originalet men fortfarande med tydlig retrokänsla. Från april 2016 kommer produkterna finnas i butik.

Eden_group_hi

Eden – i modern tappning

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Porslin och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *