Renoveringslov

Som så många andra har vi ägnat de lediga dagarna mellan jul, nyår och trettondagen åt att pyssla hemma.

Fyran har äntligen fått lite ordning i sin del av hans och syrrans rum. Jag hittade flera meter av Gunila Axéns fina Molntyg på Blocket som jag sydde påslakan och örngott av (visste ni förresten att mönstret fyller 50 år i år! Borås Wäfverier köpte det 1966 för 600 kronor. Det var det första mönster Axén sålde och startskottet på hennes framgångsrika karriär) och insidan av våningssängen har fått matchande skön 70-talstapet med Dunderklumpen, även den fyndad på Blocket. Nu återstår bara en liten hylla eller sängbord och en lampa innan det är klart. 

Men det får vänta. För nu ska vi ägna de sista dagarna åt att sitta i soffan, titta på film, leka och åka pulka. 
 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Barnrum och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *