Julklappstips

Å, vad jag önskar att min man hade sisådär 20 000 kronor över, som bara låg och skräpade i en byrålåda. Då skulle jag skriva en julklappslista och ge till honom och högst upp på den listan skulle det stå ”Halsband från Kaplands auktioner” .

Men eftersom jag vet att han inte har några pengar som ligger och skräpar (och om han hade så finns det en mängd andra hål att stoppa dem i) så får jag nöja mig med att njuta av bilden på det här magiska halsbandet och avundas den lyckliga kvinna som får det i sitt paket.

HÄR finns auktionen till dig som är gift med den lyckliga kvinnan.

0

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Auktion och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *