Här ute i stugan saknar jag ingenting – utom det här!

Jag vet att det är dåligt med livstecken från mig nu. Jag befinner mig i stugan och har ganska dålig uppkoppling. Men jag har det bra ska ni veta. Njuter av lugnet och tystnaden. Handdiskar, tar ett och annat dopp i sjön, skriver lite och fikar. Jag har det faktiskt oförskämt bra och trots det primitiva livet så finns det ingenting jag saknar. Trodde jag. Tills jag idag fick se den här fantastiska lilla uppfinningen och insåg att en sådant behöver jag här ute i stugan. Men sedan är mitt liv komplett.

Vad det är? Titta HÄR ska du få se!

tvättmaskin

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Landet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Här ute i stugan saknar jag ingenting – utom det här!

  1. Vilken cliffhanger, nu ska vi kolla!

    • retromania skriver:

      Vad säger du, visst verkar den bra? Smart och miljövänligt. Funkar både i stugan, husvagnen och båten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *