Bästa säkerhetsappen för dina kids

Nog för att jag är retronörd men en del moderna grejer gillar jag. Och nu har jag hittat en så bra app att jag måste tipsa om den här trots att den inte är ett dugg retro. 

Appen heter Not alone och har utvecklats av fem tjejer som går gymnasiet (bara det är ju helt galet bra!). Vad den här appen gör är att den skickar ut ett nöd-sms när du dra ut hörlurarna ur din telefonen. 

Smset går till en kontaktperson som du själv har valt och i det står din exakta position så att det snabbt och enkelt går att lokalisera dig och komma till undsättning.

Idén till appen fick tjejerna när de läst om en gruppvåldtäkt i en lägenhet där den drabbade tjejen inte kunnat meddela sig med omvärlden. 

Appen är ju fantastiskt bra för barnen att använda när de går hem själva från bussen eller för dig själv när du är ute och joggar. Och  det bästa av allt är att alla kan skaffa den eftersom den är gratis! 

Seså, hem och installera Not alone nu på kidsens mobiler så kan både ni och de känna er lite tryggare framöver.  Fin helg till er alla! 

Kram Helen 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Vardagsliv och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *