Frilansliv i två lådor

Jag älskar verkligen mitt frilansliv och skulle inte byta bort det för allt smör i Småland. Ibland är det inte helt lätt att få ihop det med mammarollen och allt annat man vill och måste göra dock. Men då får man vara lite kreativ. Som idag när det var ljuvligt sommarväder och Fyran och jag var hemma själva och jag behövde korra en text. Då flyttade jag ut på altanen, stoppade Fyran i en ”låda” med vatten och lite leksaker, och datorn i en annan, för att kunna se något av skärmen i den starka solen. Så kunde vi sysselsätta oss i varsin låda i över en timme. Ljuvligt och effektivt på samma gång!

  

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Jobb och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *