Världens mest kreativa elever?

Jag måste bara få visa vad en av min dotters närmsta vänner, som tog studenten idag, hade gjort. Han hade stickat sin egen studentmössa! Och inte nog med det, han hade kardat ullen, spunnit tråden, stickat mössan, tovat skärmen och färgat sidenbandet! 

Behöver jag säga att jag är grymt imponerad? Behöver jag säga att gossen går på en Waldorfskola, och att det var fler än han som gjort sin egen mössa där? 

Ja, det råder väl ingen tvekan om att de blir ganska kreativa de barn som går på Waldorfskola. Och jag bara älskar’t!  Önskar att jag själv fått gå där istället för en vanlig ”stöpa-i-samma-form-skola”.   

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Vardagsliv och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Världens mest kreativa elever?

  1. jennybenny skriver:

    Härligt! Önskar så innerligt att det fanns en Waldorf nära oss här i Nashville!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *