Kolla in lärarnas skönaste avskedssång

I morgon går min son ut 9:an och jag sitter redan här och kämpar med tårarna när jag tänker på avskedet i morgon. Klassen har haft sin fantastiska fröken i sex långa åt och det kommer bli fruktansvärt sorgligt att se dem ta farväl.

De har skrivit ett urgulligt tal till henne som de ska framföra och känner jag henne rätt så kommer hon också att göra något för dem, så det gäller att ladda väskan full med näsdukar (det värsta är att jag inte har förmågan att snyfta så där Hollywood-vackert som alla andra, utan jag går direkt på fulgråten med rinnande snor och hulkningar och hela faderullan). Det går väl an för mig men sonen kommer att skämmas sönder i bitar!

I kväll hade en kompis till mig lagt ut en video på FB där några lärare gjort en avskedsvideo till sina elever och bara att titta på den fick mig att börja storgråta! Snälla, tänk på mig i morgon och håll alla tummar ni har för att jag inte ska gråta så högt att jag överröstar alla sånger och tal.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Vardagsliv och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *