Plötsligt händer det …

… att du ramlar in på en loppis som du inte tror så mycket på. Och så står det bara där, drömfyndet! I det här fallet ett par Blå Husar-koppar som Stig Lindberg gjorde för Gustavsberg och som producerades mellan åren 1968-1973.

Jag har alltid tyckt att den här dekoren är otroligt häftig.  Den ser nästan misslyckad ut med ditt smetiga intryck.

En snabb titt på nätet visar att de kostar mellan 250 och 300 kronor styck på andrahandsmarknaden så jag gjorde en hyfsat bra affär som betalade en hundring. Dessutom tror jag att de kommer bli min absoluta morgonkaffefavorit. Och det är ju värt hur mycket som helst!

Hur ser era morgonkaffefavoriter ut? Visa!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Loppisfynd, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *