Äntligen här!

Hej! Äntligen har dagen kommit då jag ska börja som toppbloggare här på Loppi.se. Som jag har längtat! Medan flytten har gått från Aftonbladets Härligt hemma-sajt där jag bloggat i två år, till det här grymma stället har jag suttit som på nålar. Och nu när det blivit dags är jag som en nervös ettagluttare första dagen i skolan. Så spänd, så förväntansfull, så lycklig.

Det ska bli fantastiskt kul att lära känna er som är nya läsare. Och ni som är gamla läsare – jag är så glad att ni hänger med hit! Jag hoppas att ni kommer att kommentera massor så att jag får lära känna er och ta del av era tankar. Det är delvis vi tillsammans som ska bygga den här bloggen, tänker jag.

Som ni kanske förstår på bloggnamnet är jag en riktig retronörd. Tidigare har jag skrivit högt och lågt om retroinredning, loppisfynd, formgivare, designklassiker, husmorstips (och så lite om min kaotiska familj förstås) här på bloggen och det tänker jag förstås fortsätta med, men kanske är det något ni vill ha mer eller mindre av, skriv och berätta!

Så nu när vi äntligen hälsat har pirret i magen lugnat ner sig lite. Nu är jag redo att köra, är ni?

Helen

Foto: Angelica Söderberg

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Vardagsliv och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *