Så inreder du gratis

Har just satt ut ett gäng annonser på Blocket eftersom vi ska göra om barnens rum. Som vanligt. Och som vanligt fascineras jag över hur lätt det går att sälja Ikeamöbler på annons. På någon dag eller två är allt sålt och hämtat, fantastiskt!

Och det mest fantastiska är att man också alltid får igen pengarna när man säljer Ikeagrejer, om man sätter ut dem för under halva nypriset vill säga. Och det kan man ju göra om man själv köpt dem för under halva nypriset på Blocket.

Så i princip kan man säga att det är gratis att inreda. Därför gör det ju inget att man gör det om och om och om och om igen.

Novas rum 3

Den här gamla Ikeasängen flyttade ifrån oss igår.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Blocket och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *