Bästa retrokontona på Instagram

Retrospectrumshop 2

Bild: Retrospectrumshop

Jag har sagt det förr, men jag säger det igen för den som har missat det: Instagram är verkligen en gottepåse för retronördar. Med rätt konton i ditt flöde blir varje dag som en loppisrunda! Har du inget konto så skaffa dig ett omedelbart. Här ska du få tips på några sköna konton att följa.

Mina favoriter just nu är:

Vi rensar (@virensar) Här kan du sälja det du rensat ut eller söka efter nya favoriter. Som en gottochblandatbutik med både kläder och prylar.

Pryl- och designateljén (@prylochdesignateljen) En fysisk loppisbutik i Sundbyberg med färgsprakande och ljuvligt utbud, som drivs av de tre vännerna @kaksmulankarin, @randigatråden och @prylochdesign, var och en även med egna inspirerade konton på Instagram.

Retrolyckan (@retrolyckan) visar upp utvalda godbitar från sitt vackra hem och sin nystartade loppisbutik i Uppsala. Smakfullt och vackert.

Keramik

Bild: Retrolyckan

Stina Ehrström (@stinaehstrom) Fyrabarnsmor från Jakobstad, Finland som älskar färg och retroprylar. En färgexplosion.

Old shit and stuff (@oldshitandstuff) Härliga Martina med retrobutiken Old shit and stuff på Södermalm i Stockholm har skönaste humor och coolaste prylarna. Sålde för inte länge sedan underbara 70-talsposters av illustratören Hans Arnold.

hans arnold

Bild: Oldshitandstuff

Retrospectrum shop (@retrospectrumshop) Retrobutik i Sidney, Australien med det absolut läckraste utbudet Instagram skådat. Skickar till Sverige!

retrospectrumshop

Bild: Retrospectrumshop

Medister (@medister) Amen herregud, vilket hem!

Och så mitt förstås! Missa inte att lägga till mig: @helenbjurberg.

Vi ses på Insta!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Instagram och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *