Har ni upptäckt Bokbörsen?

Sist vi var i Venedig lånade vi den fantastiska barnboken Vendela i Venedig av Christina Björk och Inga-Karin Eriksson och använde som guidebok för att upptäcka alla smultronställen i denna magiska stad. Vi blev alla väldigt förtjusta i boken även om den passade vår 10-åring allra bäst. Faktum var att vi gillade boken så mycket att vi bestämde oss för att köpa den när vi kom hem, men väl hemma upptäckte vi till vår besvikelse att den var slut på förlaget. Och det var i samband med detta jag upptäckte Bokbörsen, en sajt jag verkligen varmt vill rekommendera!

På Bokbörsen kan man nämligen sätta upp bevakningar på böcker som inte finns att köpa i butik längre och när boken kommer in till något av alla anslutna antikvariat så får man ett meddelande så att man kan köpa boken. Jättebra!

Så fort jag upptäckte Bokbörsen satte jag därför upp en bevakning på Vendela i Venedig. Sedan har tiden gått och jag har nästan glömt bort alltihop. Men under tiden har jag satt upp många andra bevakningar och fått tag på alla de böcker jag sökt.

Så äntligen i förra veckan, över två år efter att jag la ut min bevakning, kom plötsligt ett meddelande om att Vendela i Venedig dykt upp på ett litet antikvariat i södra Sverige. Jag kastade mig på mejlen och bokade den och ett par dagar senare låg den i min brevlåda. Så himla kul!

I kväll ska vi läsa saga tillsammans i soffan hela familjen. Och sedan får vi se om vi lyckas hålla oss från att boka en ny resa till sagostaden.

Vendela i Venedig

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Begagnat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *