Garbos fåtölj till salu

Du som blev till dig i trasorna över auktionen av Greta Grabos kläder på Bukowskis, som jag skrev om häromdagen, här ska du få något minst lika spännande att bita i. Nu ligger, hör och häpna, nämligen en rokokostol som tillhört ”Den gudomliga” ute till försäljning på Tradera.

15 000 kronor är utropspriset på rottingmöbeln som stått placerad i den Manhattanlägenhet som Garbo bodde i fram till 1990. Som hittat, med tanke på att priset var 15 400 dollar när den såldes av auktionshuset Sotheby’s i New York direkt efter stjärnans död.

HÄR hittar du auktionen.

HÄR hittar du en film där Markus Anderzon berättar om den aktuella fåtöljen.

Happy bidding!

Greta Garbos fåtölj

 

Bild: Tradera

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Auktion och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *