Klicka hem gula fynd till påsk!

Gult är påskens självklara färg, men kanske inte den vanligaste inredningsfärgen i de svenska hemmen. Vill du ändra på det är det inte för sent att införskaffa en ny påskig soffa eller lampa till den kommande högtiden. Retromania har valt ut 7 härligt knallgula prylar som finns på landets auktionshus just nu. Happy bidding!

Soffa

Vem skulle inte vilja ha den här läckra 60-talssoffan att kura upp sig i i påsk? Med ett utropspris på 3 000 kronor kanske det inte är helt orealistiskt för den som är på jakt efter en soffa. HÄR hittar du auktionen.

TavlaIngen kyckling men väl en ko kan du få att hänga på väggen om du ropar hem den här färglitografin av Bertil Almlöf med ett utropspris på 2 500 kronor. Auktionen hittar du HÄR.

tallrikarFina påskiga retrotallrikar att duka upp äggen på kanske? Utropspris är 200 kronor för fem stycken. HÄR finns auktionen.

skåp

Med en sådan här färgklick hemma kan du utan problem slopa påskriset. Mats Theselius knallgula skåp är verkligen en fröjd för ögat. Tyvärr har den en prislapp som inte passar alla. HÄR hittar du auktionen.

Lampa

Fin golvlampa att lysa upp (i dubbel bemärkelse) läshörnan med. Utropspriset ligger på 1 500 kronor. Auktionen finns att läsa HÄR.

matta

Vad sägs om att sätta fötterna på den här läckra mattan i påsk? Utropspriset är på 1 800 kronor. HÄR är auktionen.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Påsk och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *