80-talsnostalgi i slalombacken

gen.img

Var du en av de som svepte nerför slalombackarna på 80-talet i mintgrön skidoverall och zinkpasta på läpparna? Då måste jag få tipsa om hur du kan återuppväcka dina gamla minnen! I Tänndalen laddar man just nu för nostalgihelg i skönaste 80-talsstajl helgen den 26-29 mars. Så är du sugen på lite ”Bästa svängen-Hökarängen-åkning”, outfittävling, fonduemiddag och afterski med Clabbe Af Geijerstam så gå in HÄR och kika vetja.

Själv var jag ingen slalombrud, utan stod vid balettstången med neonrosa tajts och benvärmare och drömde om en biroll i Fame under den tiden. Så jag får väl kanske anordna en egen dansweekend jag. ”You want fame? Well, fame costs. And right here is were you start paying, in sweat” Inte så illa det heller.

Ha en fin tisdag, retromanians!

Bild från fotografpereriksson.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Retrotips och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *