Hjälp, jag får panik av makens kitschiga hemmabar!

I frågespalten ”Fråga Helén” svara jag på kluriga frågor om hem, inredning och retroprylar. Välkomna att skicka in dina frågor till helen.bjurberg@live.se eller ställ dem i kommentarsfältet nedan. Men var beredd på att jag inte lindar in svaret i bomull. Här kommer en fråga från Ester:

Hallå Helén!

I ett svagt ögonblick gick jag med på min sambos önskan att skaffa en bar till vår gamla gillestuga. Nu är han eld och lågor, pratar om hur han ska pimpa den med darttavlor, barspeglar och annat hemskt och jag får panik! Kitschiga hemmabarer är det värsta jag vet! Vad ska jag göra?

Bästa hälsningar, Ester

Kära Ester,

Beställ något riktigt starkt att dricka, jag är rädd att det inte finns något annat sätt att stå ut med så fruktansvärd inredning.

Lycka till!

Helén

Fler Fråga Helén-frågor hittar du HÄR

Fråga Helén

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Fråga Helén och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *