Är PH-lampan en skärm som Lena Philipsson knåpat ihop?

I frågespalten ”Fråga Helén” svarar jag på kluriga frågor om hem, inredning och retrosprylar. Välkomna att skicka in frågor till mig på helen.bjurberg@live.se eller ställ dem i kommentarsfältet här nedanför. Men var beredd på att jag inte lindar in svaren i bomull. Här kommer en fråga från Daniel.

Hej Helén,

Jag har träffat en ny tjej. Hon bor flott, kommer från en fin familj och är superintresserad av inredning och design. Själv kan jag inte ett skit om sådant. Tills i förra veckan trodde jag att PH-lampan var någon skärm som Lena Philipsson knåpat ihop. Nu måste jag gå en snabbkurs så att jag kan imponera på henne, kan du hjälpa mig?

Varma hälsningar

Daniel

Kära Daniel,

Det viktigaste att komma ihåg är att om hon säger att hon gillar string så är det antagligen inte trosorna hon menar, utan en 50-talshylla! Annars kommer du säkert att imponera stort på din nya tjej bara du berättar att du inte vet vad en PH är! Det är en bedrift att vara så oallmänbildad som du!

/Helén

Fråga Helén

HÄR kan du läsa fler Fråga Helén-frågor.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Fråga Helén och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *