Fråga Helén: Ballast i stan med 90-talsinredning?

I frågespalten ”Fråga Helén” svarar jag på kluriga frågor om hem, inredning och retrosprylar. Välkomna att skicka in frågor till mig på helen.bjurberg@live.se eller ställ dem i kommentarsfältet här nedanför. Men var beredd på att jag inte lindar in svaren i bomull. Här kommer en fråga från Ella:

Hej!

Nu behöver jag din experthjälp eftersom jag håller på att inreda min nya lägenhet. Jag har fattat att 80-talsinredning är på väg tillbaka och tycker att det skulle vara coolt att inreda lite Dallas-glammigt, men samtidigt tänker jag att 90-talstrenden snart borde vara här och är man smart borde man därför inreda lägenheten i 90-talstappning redan innan det blivit hett. På så vis kommer jag vara först (=ballast) och kommer dessutom kunna fynda alla 90-talsprylar superbilligt på loppisarna eftersom ingen annan vill ha dem. Än. Tänker jag rätt?

/Ella

 

Hej Ella,

Visst, du tänker helt rätt! Din lägenhet kommer att vara ballast i stan. Problemet är bara att ingen annan än du kommer att fatta det.

/Helén

 

HÄR kan du läsa fler ”Fråga Helén”

Fråga Helén

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Fråga Helén och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *