Sjuanstolen i ny kostym

Ni har väl inte missat att Arne Jacobsens designklassiker Sjuan fyller 60 (!) år i år. Det firar Fritz Hansen med att ge ut en exklusiv special edition bestående av en mörkblå variant med pulverlackerade blankpolerade ben och och en rosa med ben i 24 karats guld. Stolarna kommer bara att säljas under 2015.

sjuan

sjuan 2

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Designklassiker och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sjuanstolen i ny kostym

  1. sofia_r skriver:

    Tidlöst och vackert i all sin enkelhet.

  2. Myran skriver:

    Jo fast sannolikt äckligt dyr och som med nya bilar att man har bara råd med en begagnad. Sen tycker jag oftast hem som är en blandning av hop-plock av olika ”kvalitativa” funktionella möbler med olika färger, former, material, ytskick är bäst. När saker är på 40.000 kr för en soffa nivå, så känns det mer som hotell eller företags lobby och inte som ett hem. Nu är ju inte myran så dyr men den syns ofta i offentliga miljöer i 22 exakt lika dana stolar. Hemma skulle jag säga max fyra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *