Vintage när den är som bäst

Häromdagen var jag ju på årets antikmässa. Ni kan se rapporten därifrån HÄR.  Med mig hade jag min kära kollega fotografen Angelica Söderberg. Vi hade en härlig dag med många skratt, trevliga möten och massor av intryck. Men plötsligt när vi gick där i godan ro och strosade så hörde vi någon ropa Angelicas namn. Döm om vår förvåning när vi upptäckte att det var en långklänning från 70-talet som fått syn på Angelicas långa, slanka figur och bad om att få följa med henne hem;)

Angelica, som visserligen gillar gamla prylar, men inte på lång väg är lika insnöad som jag, var ganska tveksam till en början. Förutom att hon aldrig tidigare köpt en vintageklänning fanns det inget provrum att testa den i, och dessutom var den ganska dyr.

Men jag såg att den fabulösa klänningen var gjord för Angelica och bestämde mig direkt för att inte låta henne slippa undan, så jag började tjata. Snart hade jag fått med henne till damtoaletten där hon provade skapelsen och attan vad snygg den var på! Varenda kotte som kom in och ut från damernas kommenterade och berömde henne. När jag sedan lovade henne att ha en nyårsfest då hon skulle kunna bära underverket så slog hon äntligen till. Och jag kan lova att hon inte kommer att ångra sig! Eller vad säger ni, är hon inte otroligt snygg i sin 70-talsblåsa?

AngelicaSläng dig i väggen, Elsa Billgren! Det är så här man ska se ut i en vintageklänning;)

Angelica 2

Ser ni att hon till och med matchade inredningen!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Vintage och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *