Veckans husmorstips: Städa rent med tandkräm!

Gah, jag hade helt glömt bort den här fasen som Fyran är i nu. När ungen prompt ska äta själv, men bara kan göra det med händerna och sedan inte har tålamod att sitta kvar vid matbordet mer än några sekunder. Det här resulterar i att Fyrans middagsmat hamnar överallt – utom i hans mage. Dörrkarmarna är särskilt utsatta. Och väggarna. I kväll upptäckte jag en tjock hinna av köttfärssås på pianotangenterna också. För kommande vecka har jag kollat upp lite husmorstips för att sanera vårt hem från mat och upptäckt att tandkräm is da shit!

Så här gör du:

Fettfläckiga väggar, smutsiga pianotangenter (de vita) och kladdiga ugnsluckor är några av de saker som funkar utmärkt att ge sig på med tandkräm. Gnugga bara försiktigt med med lite tandkräm på en fuktig trasa.  Eftertorka med en ren, fuktig trasa. 

flyttstadning_7425

Foto: Angelica Söderberg

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Husmorstips och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *