”Hur länge kan jag ha julsaker kvar utan att skämmas?”

I frågespalten ”Fråga Helén” svarar jag på kluriga frågor om hem, inredning och retrosprylar. Välkomna att skicka in frågor till mig på helen.bjurberg@live.se eller ställ dem i kommentarsfältet här nedanför. Men var beredd på att jag inte lindar in svaren i bomull. Här kommer en fråga från Bosse.

Hej Helén,

Tjugondag Knut har passerat för länge sedan men jag kan inte förmå mig att slänga ut mitt julpynt. Jag tycker att det blir så ombonat och mysigt med alla ljusstakar och stjärnor hemma. Hur länge kan man egentligen ha kvar julsakerna utan att skämmas, tycker du?

Mvh Bosse

Kära Bosse, det beror ju alldeles på hur lätt du har för att skämmas. Jag skulle kunna ha pyntet framme året runt utan att rodna ett endaste dugg, men alla är vi olika. Lyssna inte på vad andra säger, utan testa själv vart din gräns går. Om någon klagar på att du är för sent ute kontrar du bara med att det är precis tvärtom, du har redan förberett dig för nästa års firande!

Lycka till!

/Helén

HÄR hittar ni fler Fråga-Helén-frågor

IMG_9942

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Fråga Helén och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *