Veckans husmorskur 2: Gör dina egna halstabletter!

Skärmavbild 2015-01-21 kl. 13.17.21

Jag är inte så förtjust i köpta halstabletter. Dels känns det mest som att de innehåller en massa skräp, och dels fungerar de sällan, tycker jag. Därför blev jag så glad när jag hittade det här Youtubeklippet på hur man gör egna. Lätt som en plätt och med ingredienser med bevisad antiseptisk och analgesisk effekt dessutom!

Har du inte tid att göra dem på stört kan du bara bryta loss piggen från en torkad kryddnejlika och tugga på den under tiden. Nejlika innehåller eugenol som används i tandvården för sina smärtlindrande och bakteriedödande egenskaper.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Husmorskurer och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *