Så blir du nya Ernst

I frågespalten ”Fråga Helén” svarar jag på kluriga frågor om hem, inredning och retrosprylar. Välkomna att skicka in frågor till mig på helen.bjurberg@live.se eller ställ dem i kommentarsfältet här nedanför. Men var beredd på att jag inte lindar in svaren i bomull. Här kommer en fråga från Emma:

Hej Helene,

Vilken otroligt intressant och rolig blogg du skriver, tack! Jag vill fråga dig om vad du har gått för utbildning för att bli stylist och frilansskribent? Jag själv vill bli inredare men vet inte hur jag ska gå till väga. Har du några tips? Tack på förhand!

Mvh Emma

Hej Emma,

Vad kul att du gillar bloggen!

Själv har jag läst journalistik och enstaka kurser i inredning och design (plus fem år till specialistsjuksköterska, men det var visst inte nödvändigt för just det här jobbet). Angående ditt yrkesval har jag goda nyheter. Det finns nämligen några få titlar man kan skaffa sig utan att det krävs varken någon utbildning, kunskap eller talang. Inredare är en av dem. Så mitt tips är att du bara kör igång. Hittar du sedan en egen nisch, som att gå barfota och kalla dig Ernst så kan du bli hur stor som helst. Lycka till!

/Helén

HÄR hittar du fler Fråga-Helén-frågor!

Fråga Helén

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Fråga Helén och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *