Hyr din konst

Bortsett från motivet på den här tavlan så är nog det här inlägget ungefär så långt ifrån retro man kan komma. Ändå blev jag lite förtjust i det här knasiga, innovativa projektet som Acne lanserar i vinter.

Projektet som kallas Curater innebär att man månadsvis hyr en tavelram med en LED-skärm som regelbundet byter och presenterar nya, spännande verk, skapade av internationellt erkända konstnärer som noga valts ut av kunniga konstkännare. Lite kul, eller hur!

Fast jag gissar att kostnaden för den här tavlan inte riktigt är för min plånbok. Men även om det var det skulle jag nog ändå inte riktigt fixa att få ett nytt konstverk på väggen hemma i tid och otid. Det är så känsligt det där med tavlor, tycker jag. Man ska trivas med dem, de ska passa i färg, form och känsla och för mig är det oerhört viktigt att hitta rätt plats för bilden och sedan matcha ihop den med resten av inredningen. Så näää, Curater är nog inget för mig helt enkelt, men en rolig grej för den det passar. Är det du? Mer information hittar du på www.acne.se

curater_canvas_5Bild: Acne.se

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Konst och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *