Veckans husmorstips: geniala lösningen på igenimmad bil.

Skärmavbild 2014-12-11 kl. 16.30.11

Jag har en bil som har några år på nacken (ja, jag vet att de gamla bilarna är sämre än de nya ur miljösynpunkt, och ja, jag vet att det bästa är att inte köra bil överhuvudtaget, men det får vi lösa en annan dag). Hur som helst så är det bara sommartid som det går att köra min bil utan att få psykbryt. På hösten när det regnar mycket, på vintern när det är kallt och på våren när temperaturen växlar hej vilt immar den nämligen igen totalt hela tiden. Lösningen har varit att jag fått putsa bort imman med mina kläder, alternativt med tvättlappar från skötväskan (om skötväskan är med) men det funkar inte alltid så jättebra. Nu har jag hittat en mycket bättre lösning

Kolla in youtubelänken nedan så ska ni få se (det enda jag är fundersam över är hur miljövänligt/ovänlig materialet är, någon som vet?)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Husmorstips och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Veckans husmorstips: geniala lösningen på igenimmad bil.

  1. Pär_L skriver:

    Bästa metoden för att slippa imma är att helt enkelt starta AC:n. Om man nu har någon..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *