Retrospaning: snyggaste retrohemmen just nu!

Dags för veckans retrospaning på Hemnet. Den här gången har jag hittat några riktiga juveler. Eller vad sägs om den här charmiga ettan i Hägersten. Jag älskar när folk vågar sätta lite färg på väggarna! Och hur fint är inte originalluckor i köket? Sugen att slå till? Annonsen hittar du HÄR.

HägerstenHägersten 2

Här är en annan fin lägenhet i funkisstil. Den ligger på sköna Södermalm, där i alla fall inte jag skulle ha något emot att bo. Snygga glaspartier har den också. Annonsen hittar du HÄR.

SöderSöder 2

Eller det här urläckra huset i Malmö. Precis min stil. Fantastiska ytor och en hel del snygga möbler som gärna skulle få vara kvar om jag flyttade in. Toaletten blev jag särskilt förtjust i. Kolla in fönstret! Annonsen hittar du HÄR. 

MalmöMalmö 3Malmö 5Malmö 4

Här har vi ett urgulligt hus i vackra Falsterbo. Vilket drömsovrum, med altandörr rakt ut till trädgården. Annonsen finns HÄR om ni skulle vara intresserade av att slå till.

FalsterboFalsterbo 2Falsterbo 3

Det här lite spretiga huset i Baskemölla är inte mitt drömhus men det har sina guldkorn. Särskilt läckert är vardagsrummet med en magnifik utsikt. Kolla in mer bilder i annonsen som finns HÄR.

Baskemölla 2 Baskemölla 3

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Hus till salu och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *