Skynda att fynda!

De tre gamla moderävarna Sneakersnstuff, Tiogruppen och Puma släpper äntligen resultatet av sitt nya, hemliga samarbete, en limited edition av basketdojan Puma suede från 1968 i tre mönster från Tiogruppen; Screen av Tom Hedqvist, Hot Spot av Ingela Håkansson-Lamm och Jack av Birgitta Hahn.

Skorna finns att köpa på Sneakersnstuff i Stockholm och London, Colette i Paris och United Arrows i Tokyo och kostar 1 700 spänn. Men här kommer kruxet, de släpps bara i 400 par så här gäller det verkligen att skynda för att fynda!

Själv skulle jag kunna döda för ett par Hot Spots, men vet också att om jag ägde ett par skulle jag knappt våga använda dem, med rädsla för att slita ut dem. Men i och för sig skulle de göra sig lika bra som inredningsdetaljer som skor. På en trave böcker i vardagsrummet eller bredvid lampan på pianot.

Vilket mönster gillar du bäst och var skulle du ställa dem?

SNS-Puma-Group-2

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Gamla nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *