Vinnare och vernissage

I går var jag på vernissage på Retrospektiva textilutställningen på Konsthörnan, som jag skrivit om tidigare HÄR, och jäklar vad fin den var! Maria Jernkvist, som står bakom utställningen har jobbat hårt med att välja ut och få med så många vackra tyger som möjligt. Alla våra stora formgivare fanns representerade. Och extra roligt var att den fantastiska formgivaren Ritva Wahlström var där i egen hög person.

Jag tycker verkligen att ni ska passa på att gå dit, ni som gillar retrotyger. Det är så sällan en sådan här chans dyker upp! Utställningen är gratis och håller på till och med den 15/1.

Två personer som är extra välkomna till utställningen under veckan är de lyckliga vinnarna i tygtävlingen som gick av stapeln här tidigare i veckan. Sofia Kolb  och Tove Pehrson, grattis och varsågoda att hämta ut era tygvinster!

Alla ni andra som deltog i tävlingen, tack och bättre lycka nästa gång!

Tygutställning 3TygutställningTygutställning 2

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Textilier och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *