Veckans husmorstips: slipp imman på badrumsspegeln!

Du vet när man har sjukt bråttom, tar en dusch och sedan ska sminka sig direkt efter. Och det är en omöjlighet eftersom hela spegeln har immat igen och du ser typ INGENTING! Ja, visst är det ganska jobbigt? Men vet du, dagens husmorstips kan göra så att du aldrig mer behöver hamna där igen. Och som vanligt är lösningen busenkel.

Så här gör du: Kladda in spegeln med raklödder. Torka av med tidningspapper. Och tadaa, du har en spegel som inte blir immig oavsett hur många, långa och varma duschar du än tar (fråga mig inte hur det går till, men det är väl på något vis så att vattendropparna inte fäster på hinnan som löddret lämnar efter sig. Eller? Finns det någon smart människa där ute som vet och kan förklara mer exakt så hör av dig). 

Hur som helst är jag himla nöjd med det här tipset och det ska bli så skönt och slippa sminka sig i blindo igen. Kanske blir resultatet lite bättre då … Hoppas det i alla fall.

Ha en fin dag, retromanians!

RaklödderRaklödder på spegeln tar fram barnet i dig.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Husmorstips och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *