Välgörenhetsgala

Rosa Bandet

I går kväll var jag på en Rosa bandet-gala här på Ekerö. Massor av sång, musik och rolig underhållning. Men det mest fantastiska, det hände mitt under Regina Lunds framträdande, då en bebis (ja, ja, det var Fyran) plötsligt började prata högljutt i publiken. Innan vi hann gå ut med honom avbröt sig Regina Lund och bad att istället få sjunga en vaggvisa för det lilla pratande barnet, en vaggvisa som hon sjungit för sin son när han var liten. Sedan sjöng hon den mest fantastiska vaggvisa för Fyran och Fyran han blev knäpptyst där han satt och såg ut att lyssna på varje ord hon sjöng. Det blev en magisk stund mellan de båda. Och vi andra, vi bara rös. Tänk att en artist kan vara så spontan, varm och hjärtlig! Jag är grymt imponerad, Regina Lund!

Regina Lund

Här träffas de efter konserten och Regina överöser Fyran med pussar och tackar honom för att hon fick sjunga den gamla vaggvisan för honom. Så fint att jag fick tårar i ögonen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Musik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *