Omslagsplåtning

Söndagkväll och familjen har knytit sig. Själv sitter jag uppkurad i soffhörnet efter ett dopp i den vedeldade badtunnan och tänker tillbaka på helgen. Oj, vad intensiv den varit och vad fort den har gått. Men attan, vad kul jag har haft!

Det började i fredags eftermiddag. När alla andra började varva ner efter en lång jobbvecka, ja då skruvade vi upp tempot, flyttade undan alla möbler, riggade upp fondvägg och ordnade en plåtning här hemma i vardagsrummet. Fem modeller, briljanta fotografen Angelica Söderberg och jag som stylist jobbade hårt så att svetten lackade på att få till ett städomslag till en stor, svensk bostadstidning. Resultatet? Ja det kan ni tjuvkika på lite här nere. Det riktiga omslaget får ni vänta på ett par veckor. Men visst ser det väl fint ut?

Plåtning

Fina modellerna Jonas, Vendela, Cony, Jenny och Jonathan städar som aldrig förr. Tyvärr blev inte mitt vardagsrum så mycket renare för det.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Stylist och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *