Nostalgikväll på Retro- och designateljén

Igår var jag på nostalgikväll på Retro- och designateljén i Sumpan. Jag har tidigare skrivit om den trevliga butiken HÄR

Som vanligt var det en glädjekick att kliva in bland alla färgglada tyger, burkar och annat smått och gott som står uppdukat i den lilla, charmiga affärslokalen. Och att det kvällen till ära bjöds på vin, snacks och 20 % rabatt på lampor gjorde ju inte saken sämre.

Någon lampa blev det dock inte för min del. Men väl ett set med servettringar av Massoni för Guzzini Fratelli i originalkartong. Dessutom köpte jag lite Maud Fredin Fredholm-tyg och ett par byxor till Fyran. Och som vanligt hade jag kunnat shoppa betydligt mycket mer, men så tänkte jag på er och bestämde mig för att lämna några godbitar … Så varsågod!

ServettringarSex stycken servettringar blev det. Räcker till hela storfamiljen.

TidstrandfiltarEn hög med Tidstrand-filtar lämnade jag kvar till er.

FilmisarOch även lite filmisar. 5 kronor styck, som hittat!

GolvvaserTyska golvaser finns kvar för den som vill ha.

Tyger i massorOch massor av tyg.

Burkar i massorPlus burkar, glas och annat smått och gott.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Retrotips och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *