Presenttips till småfolk

Fyran 1 år

I helgen fyllde underbara Fyran ett år. Helt obegripligt så fort det här året gått! Vi firade på landet i höstsolen med god mat och storasyrrans snyggtårta. Jag ska inte tråka ut er med en massa detaljer om kalaset men en sak vill jag ändå visa och det är den makalöst fina bondgården som min kompis Jenni virkade till Fyran. Är det inte den finaste present en liten unge kan få? Och ni anar inte hur populär den blev. Så behöver ni en present till en liten människa snart så varför inte satsa på att göra en bondgård. Och kan ni inte virka själva så kan ni kanske beställa från Jenni. Skicka mig ett meddelande i så fall.

Bondgård

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Present och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *