Retrovagn till salu

Nu har Fyran blivit så stor att det är dags att sälja vår ”inomhus-vagga-till-sömns-vagn”, en Emmaljunga Rondo från tidigt 80-tal. När jag kom till insikt om att han inte kommer att behöva den mer satte jag ut en annons på FB för att kolla intresset och genast hörde flera potentiella köpare av sig. Så nu lutar det åt att den är borta innan veckan är slut.

Ni ska inte tro att det här varit något lätt beslut. Jag kommer att ha ont i hjärtat av saknad i flera månader. Tänk att jag aldrig mer ska få rulla denna ljuva skapelse i ljusblå manchester. Men jag får försöka glädjas åt den istället. Förhoppningsvis får den rulla vidare och vagga någon annan liten bebis till sömns, och göra någon annan retrovagnsnördig mamma mycket, mycket lycklig! Dessutom har jag min retrosittvagn kvar. Den med stänkskärmar och dunderklumpendyna. Så jag kommer att överleva. Men det blir svårt. Väldigt, väldigt svårt …

Barnvagn 4

Barnvagn 3

Barnvagn 1

Barnvagn 2

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Retrovagn och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *