Skönaste retrokonsten

Jag måste få tipsa om en grym konstnär som jag hittat på nätet. Hon heter Fia Igelström och gör så himla sköna porträtt med retrotapeter som bakgrund. Jag funderar starkt på att beställa en tavla på familjen av Fia. Man skickar bara över bilder på sina familjemedlemmar till henne, så ritar hon av dem på frihand (älskar hennes stil, lite 70-tal och lite Iikon Wikland). Sedan adderar hon på färg och valfri retrotapet. Vióla!

Här kommer några smakprov på Fias alster. Visst är de toksnygga! Länken till hennes hemsida hittar du HÄR.

Fia Igelström 1

Fia Igelström 2Fia Igelström 3Fia Igelström 4

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Konst och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *