Vinn boken om Rörstrands serviser!

Jag har fått en ny porslinsbok i min hand, boken om Rörstrands serviser – dekorer och modeller under 280 år, av Bengt Nyström och Peter Stenberg. På nära fyrahundra sidor och genom mängder av bilder guidar denna gedigna uppslagsbok dig rätt i djungeln av gammalt Rörstrandsporslin och du får lära dig allt om modeller, dekorer, stämplar, signeringar och årtal. För dig som är porslinsnörd är den här boken en sann dröm!

Vinn boken!

Nu har Retromania fått möjligheten att tävla ut två exemplar av den här fantastiska boken. Allt du behöver göra är att svara på frågan nedan så har ni chans att vinna ett! Mejla ditt svar till: helen.bjurberg@live.se, märk mejlet med ”Tävling” och glöm inte att skriva din adress! Vinnarna meddelas här på bloggen den 12/9-14.

Vem har formgivit dekoren Blå eld för Rörstrand?

1. Marianne Westman

x. Hertha Bengtson

2. Inger Persson

Lycka till!

Rörstrands serviser

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Tävling och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *