10 retrogrupper på Facebook du inte kan leva utan!

Jag har sagt det förr, men det tål att upprepas: sociala medier är fantastiskt för oss retronördar! På Instagram, Twitter och Facebook kan du verkligen hitta kompisarna och grupperna som delar ditt intresse! Det finns inget annat ställe i den verkliga världen som du lika ohämmat kan visa upp dina fynd, beundra andras prylar, fråga om tvättråd, undra om signaturer, byta samlarobjekt eller shoppa retroprylarna/tygerna/vagnarna/kläderna du alltid drömt om.

I dagens inlägg och fler inlägg framöver ska jag dela med mig av mina bästa sociala medie-tips för retronördar. Först ut är de fantastiska Facebookgrupperna:

Här är tio Retrogrupper på Facebook du inte kan leva utan:

1. Retromarknaden – en skön grupp för dig som vill köpa och/eller sälja retroprylar och möbler.

2. Retroinspiration- kläder, möbler och hem. En härlig grupp för retroinspiration. Passar dig som vill visa upp ditt eget eller njuta av andras fina retrohem.

3. Köp & sälj för RETRO-barnprylar – är som det låter, en köp- och säljgrupp för barnprylar från förr.

4. Vi som älskar tapeter från 50-70-talet. Gruppen där du kan inspireras, frossa i, fråga om och köpa eller sälja retrotapeter.

5. Vi som älskar 60-70-talstyger. En ljuvlig frossargrupp för tygnördar där du kan fråga om formgivare och mönster men också köpa och sälja retrotextilier.

6. Retrovagn. En härlig grupp för retrovagnsnördar. Här kan du visa upp din vagn, tipsa om fynd, anordna retrovagnsträffar eller köpa och sälja vrålåk från förr.

7. Retroskaparna – Insirationsgrupp för dig som gillar att skapa av retromaterial.

8. Retroskaparnas färgglada materialbod – Här köper och säljer du material till ditt retropyssel.

9. Kläder från 50-60-0ch 70-talet – köp och sälj. – En drömgrupp för dig som älskar retrokläder.

10. Vintage – info/tvättråd/märkning och inspiration – En guldgruva för dig som vill lära dig mer om hur du tar hand om dina vintagekläder på bästa sätt.

Alla ovanstående grupper är slutna, vilket innebär att du får ansöka om att gå med och får tillgång till gruppen först efter godkännande av administratören för gruppen.

IMG_5170

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Retrotips och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till 10 retrogrupper på Facebook du inte kan leva utan!

  1. Gitte Palo skriver:

    =) men oj, vad kul, här var ju flera grupper en känner igen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *